Lessen

Als docent geef ik zowel privé-les aan huis als les op Muziekfabriek D-Joiz .Voor lessen op de Muziekfabriek D-Joiz verwijs ik u graag naar de website: http://www.muziekfabriekd-joiz.nl/ .

Hier kunt u de lestarieven vinden voor privé-lessen, aan huis. Binnen een straal van 10km van Boskoop betaalt u geen reiskosten, daarbuiten betaalt u €0,25/km.

Les per 30 min voor volwassenen (21 jaar en ouder): €24,20

Les per 30 min voor jeugd (20 jaar en jonger): €20,-

Voor groepslessen en workshops gelden andere tarieven, neemt u hier vrijblijvend contact voor op. Indien u advies wilt over het kopen of huren van een saxofoon of advies welke saxofoon het beste bij u past, dan begeleid ik u hier graag in!

De periodes waarin mijn lessen, workshops, begeleiding en groepslessen plaatsvinden zijn buiten de schoolvakanties om en kunt u dus de kalender van de basis- en middelbare scholen aanhouden, mocht er onduidelijkheid zijn, kunt u altijd contact met me opnemen!

Deze website maakt geen gebruik van cookies. Persoonsgegevens zullen niet opgeslagen, noch verwerkt worden. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier van de website www.timoonsax.nl